SITE SEARCH

Kuinka sulkea seinä "Vkontakte": yksityisalaisuuksia

Joten tänään pohdimme teidän kanssanne, miten suljetseinä "VKontakte". Itse asiassa on olemassa melko mielenkiintoisia asetuksia, joita voit hakea. Aloitetaan siis aiheen opiskelu tänään.

miten suljetaan vkontakte-seinä

"Kirjoituksista"

Ensimmäinen asia, mitä opimme, on sulkea seinä"Vkontakte" erilaisten viestien ja muiden julkaisujen sijoittamisesta, tietysti suhteessa muihin käyttäjiin. Se ei ole niin vaikeaa. Varsinkin jos sinulla on käsitys tietosuoja-asetuksista.

Jos aiot ajatella seinän tukkeutumista, niinon tarpeen vierailla "asetuksissani". Katso nyt avautuva ikkuna. Siellä mene "yksityisyyteen". Tässä osiossa näet paljon erilaisia ​​toimintoja ja mahdollisuuksia, mutta tarvitsemme vain yhden rivin. Jos aiot ajatella sulkemalla "VKontakte" -seinästä ei-toivottuja viestejä, etsi sitten "kuka voi jättää viestejä omalle seuralle" ja valitse sitten asetus. Voit asettaa "vain minä" -vaihtoehdon. Sitten kukaan, paitsi sinä (edes ystävät), ei voi jättää virkaa. Se on kaikki. Pelkästään asetusten tallentaminen - ja ongelma on ratkaistu. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, joka voi auttaa sinua.

lukitus

Ja tässä on toinen mielenkiintoinen tapa. Tietoja on hyödyllistä tuntea ne, jotka eivät todellakaan halua näyttää vihollisiaan (tai epäonnistuneita) omaa profiiliaan. Jos haluat ymmärtää, kuinka piilottaa "VKontakte" -seinä yksittäisiltä käyttäjiltä (joiden kanssa et ole ystäväsi ja et mene), niin niin kutsuttu lukko sopii sinulle. Nyt ymmärrämme, mikä on vaarassa.

katso vkontakteen suljettua seinää

Sosiaalisessa verkossa on sellainen asia kuin"musta lista". Jos lisäät henkilön siihen, se ei enää voi tarkastella profiilisi. Sisällytä kyselylomake. Siten ääritapauksissa voit tehdä tämän askeleen. Miten sulkea seinä "VKontakte" kieltämällä? Kopioi vain "uhri" -profiilin osoite (josta me piilotamme kyselylomakkeen), siirry kohtaan "Oma asetukset" ja valitse siellä oleva "Musta lista" -välilehti. Ilmestysrivillä kirjoitetaan "uhrin" kyselylomakkeen osoite ja vahvista toimistosi. Näin on. Jos käyttäjä yrittää nyt tarkastella profiilisi, vain avatarisi näytetään hänelle ja viesti pääsyrajoituksesta avautuu tiedoissa. Mikään ei ole monimutkaista. Tämä ei kuitenkaan ole kysymys, joka voi koskea meitä. Katsotaan, kuinka suljet "VKontakte" -seinä katselemaan ystäviäsi ilman mustia listoja.

"Ei" näkymiä

Nyt takaisin niin sanottuihin "yksityisyysasetuksiin". Nyt he auttavat meitä kattamaan pääsyn seinän lukemiseen. Miten? Nyt ymmärrämme tämän yksinkertaisen mutta mielenkiintoisen asian.

Jos luulet sulkea seinän "VKontakte"lukemalla, sinun täytyy vierailla uudelleen "Omat asetukset" ja siirry kohtaan "Tietosuoja". Näkyy tarkasti toimintaluetteloon. Sen on kiinnitettävä erityistä huomiota kohtaan "Kuka voi nähdä merkinnät muurilla". Ajattele tarkkaan ja valitse sopiva vaihtoehto avattavasta luettelosta. Jos haluat, että seinät eivät ole kaikkien ulottuvilla, lopeta valinta "Vain minä". Sitten vain tallennetaan muutokset ja tarkastellaan tulosta. Tarkemmin sanottuna vain toinen käyttäjä voi nähdä sen. Näet edelleen seinäsi.

miten piilottaa seinän VKontakte

Kiellämme kiellot

Ja nyt katsotaan toisen melko mielenkiintoista.kysymys. Usein käyttäjät ovat kiinnostuneita siitä, miten suljetun seinän näkyessä on "VKontakte". World Wide Web -sivustosta löydät paljon sivustoja, jotka tarjoavat tätä palvelua. Totta, on syytä huomata, ettet näe VKontaken suljettua seinää.

Ne ihmiset, jotka tarjoavat tällaisen mahdollisuuden, ovat vain petoksia. He voivat varastaa profiilisi ja käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa. Yritä ohittaa tällaiset palvelut.

  • arviointi:



  • Lisää kommentti